2022/2 Yapı Aplikasyon Projesi Fiyat Hesabı

Yükleniyor...
  Takip Et
Konuya Dön

Harita Mühendisleri Odası tarafından yayınlanan 2022/2. Dönem Mühendislik Hizmetleri Ücret Cetvelinde V- YAPI APLİKASYON PROJESİ İÇİN ETÜT, PROJE YAPIMI VE UYGULAMASI pozu için daha önce hesaba dahil edilmeyen bina kat adedi bu dönemle birlikte fiyata dahil olmuştur.

https://obs.hkmo.org.tr/ sitesinde sözleşme hazırlarken Poz Bilgileri bölümünde yer alan Kat Adedi bölümüne bodrum katlar dahil toplam kat adedi yazılması gerekmektedir. Aynı parsel üzerinde birden çok yapı olması durumunda yapıların kat adetlerinin toplamı yazılması gerekmektedir. Örneğin 3 adet 5 katlı yapı var ise kat adedi bölümüne 15 kat yazılmalıdır.

Web sayfamızda https://www.shkmmb.com/HKMO/yapi-aplikasyon-fiyat-hesabi adresi kullanılarak Yapı Aplikasyon Fiyat Hesabı yaparken her yapı için bir satır oluşturulduğu için toplam değer yazmaya gerek yoktur. Her yapının kendi kat adedini ilgili bölüme yazmanız yeterli olacaktır.

HKMO sisteminde ilgili alana toplam kat adedi yazılmadığında yanlış fiyat ortaya çıkacaktır. obs.hkmo ile web sayfamızda fiyat farklılığı çıkmasının nedeni de poz bilgileri bölümüne toplam kat adedi yazılmamasındandır. 




Bu konuda görüşlerini paylaşmak yada soru sormak ister misin?

Oturum Aç Kayıt Ol