2024 I. Dönem HKMO Mühendislik Hizmet Ücretleri

Yükleniyor...
  Takip Et
Konuya Dön


2024 Yılı I. Dönem HKMO Mühendislik Hizmetleri Ücret Cetveli yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Mühendislik Hizmetleri Ücret Cetveli incelendiğinde geçen döneme kıyasla  %35 oranında zamlandığı görülmektedir.

Sözleşme ücretleri ise TİP1, TİP2 ve TİP3 sözleşmeler 335 TL TİP4 sözleşmesi 285 TL Denetim ücreti 15 TL olarak belirlenmiştir.

HKMO Mühendislik Hizmetleri Ücret Cetveli 2024 yılı 1. dönem ile birlikte imar planı dışında bulunan Hazine mülkiyetindeki taşınmazlarda yapılan ayırma işlemi fiyat hesabına dahil edilmiştir. C maddesi olarak eklenen bu alan ile birlikte büyük alanlı hazine parsellerinden devredeceği alan kadar yer işleme alınarak fiyat hesaplaması yapılabilir olmuştur.

Uygulama Yönteminden Hazine Arazisi Seçilerek Hesaplama bu sayfada yapılabilir

Ayrıca plankote bölümünde 10X10 ve 5X5 plankote işlemi kaldırılmış plankote kübaj ve hafriyat yönetim planı olarak düzenlenmiştir. Hafriyat hesaplamalarında plankote hesap yönteminin b maddesi kullanılarak hesaplama yapılabilecektir.

Şehrinizde bulunan ilçelerin yöresel katsayılarını kontrol ederek varsa değişiklikleri bildirmenizi rica ediyoruz.

İlçe Katsayılarınızı kontrol etmek için tıklayın

Mühendislik Hizmetleri Ücret cetvelini ekten indirebilir yada indirmeden aşağıdaki bağlantıdan online görüntüleyebilirsiniz.

Hazırladığımız sayfalarda yayınlanan ücret cetvellerinin dönemsel değişimlerini kıyaslayabilirsiniz.

Dönemleri Listelemek İçin Tıklayın

2024 I. Dönem Ücret Cetvelini indirmeden görüntülemek için tıklayın

Ek-12024 Yılı 1. Dönem HKMO Ücret Cetveli182 indirme İNDİR



Bu konuda görüşlerini paylaşmak yada soru sormak ister misin?

Oturum Aç Kayıt Ol