HKMO Fiyat Hesaplamada Değişiklikler

Yükleniyor...
  Takip Et
6 Entry

Günlük fiyat  hesaplama sayısının sınırlanması 

ne  kadar saçma bir uygulamadır.

Entry Cevapları (2)

Merhabalar

Siteminize hak veriyoruz aynı şekilde saçma bulmanızı da anlayabiliyoruz. Bu sitenin çalışması için arka planda olanları da anlatarak uygulamamızı yeniden değerlendirmenizi rica ediyoruz.

Bizler bu siteyi mesleki anlamda bir başvuru kaynağı olsun diye gönüllü olarak oluşturduk. Doğru bilgiye hızlı erişim sağlamanız için de mesleki gelişmeleri takip ederek sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Sizler bu sitede gezinirken ya da dosya indirirken ya da bir veri işlerken gezdiğiniz her sayfa için indirdiğiniz her dosya için ve işlem yaptığınız her veri için bir ücret ödüyoruz. Teknoloji alanında tüm ücretlendirmelerin dolar bazlı olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Aboneliğiniz olsun ya da olmasın sitenin hiç bir alanında kısıtlama bulunmamaktadır, sadece kaynakları herkese dağıtabilmek için sınırlandırma bulunmaktadır. Yerine göre özel işlerimizi öteleyip bu sitenin çalışması için zaman ayırıyoruz, yerine göre ailemize ayıracağımız zamandan kesip sitenin çalışması için uğraşıyoruz. Örneğin fiyat hesaplama yapılan değişiklik ile tüm ilçelerin sisteme işlenmesi kat sayılarının elden geçirilmesi gerekti. Aynı şekilde mesleki gelişmeleri takip edip sisteme yüklemek yine bir emek ve zaman isteyen bir durum. Biz ise harcadığımız zaman ve verdiğimiz emeğe ücret istemiyoruz, kullanım amacına göre sitenin giderlerini üyelerimize paylaştırıyoruz. 

Bu noktada sistemi beğenen "üzerimize düşen bir şey varsa yapalım" diyen meslektaşlarımız olduğu gibi sistemin bu haliyle çalışmasına sitem eden meslektaşlarımızın olmasını da doğal karşılıyoruz. 

Emeğinize ve katkılarınıza saygı duyarız. Kesinlikle çok kullanışlı bir site sizleri tebrik ederim. Tüm meslektaşlarımın siteye maddi manevi katkı sunmsı gerekir. Bazı eksiklikler var ama zamanla onların da giderileceğini düşünüyorum


Bu konuda görüşlerini paylaşmak yada soru sormak ister misin?

Oturum Aç Kayıt Ol